Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fethiye Yangin, Yangın nedeniyle kaldığı otel tahliye edilen Songül Karlı ... : 11 temmuz 2019 perşembe, 17:48 muğla'da dalaman ve milas ilçelerinin ardından üçüncü orman yangını fethiye'de başladı.

Fethiye Yangin, Yangın nedeniyle kaldığı otel tahliye edilen Songül Karlı ... : 11 temmuz 2019 perşembe, 17:48 muğla'da dalaman ve milas ilçelerinin ardından üçüncü orman yangını fethiye'de başladı.. Muğla'nın fethiye ilçesinde ısı yalıtım atölyesinde, bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Fethiye kabak koyu'nda 19 bungalov evin yanarak kül olması ve kundaklamasının ardından laço kampının işletmecisi ali i̇ncekara ile avukat bora sarıca odatv'ye. 50 dakika önce asayiş, fethiye, gündem 101 görüldü. Çatı yangınında mahsur kalan çocuk son anda kurtarıldı. Günlerdir süren orman yangınları ile mücadele sürerken bir yangın haberi de muğla'dan geldi.

Fethiye'de marangoz atölyesi alev alev yandı. Fethiye'de yangın muğla'nın fethiye ilçesinde çıkan yangında bir zeytin bahçesi ile kereste deposu yandı. Okumak istediğiniz haberi bu sayfada bulamadıysanız daha gelişmiş arama için buraya ›› fethiye yangın tıklayın. Site arşivi içinde belirli bir içerik arıyorsanız, yukarıdan arama yaparak daha hızlı. Fethiye yangın haberleri i̇ki yangın söndürme helikopteri ve bir amfibik uçak ile havadan, çok sayıda yer ekibiyle de karadan müdahale edilen fethiye ilçesinde çıkan yangın kontrol altına alındı.

Fethiye yangınında son durum görüntüler korkunç Songül ...
Fethiye yangınında son durum görüntüler korkunç Songül ... from i.internethaber.com
Edinilen bilgiye göre, taşyaka mahallesi sanayi sitesinde mehmet babaoğlu'na ait ısı yalıtım atölyesinde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. 18 saatte kontrol altına alınan yangında ilk belirlemelere göre 350 hektarlık ala. Fethiye'de bir diyaliz merkezinin çatı katında çıkan yangın hastalara korku dolu anlar yaşattı. Ana sayfa haberler fethiye yangın. Çıkan yangında zeytin bahçesi ile kereste deposu alevlere teslim oldu. Muğla'nın fethiye ilçesinde ısı yalıtım atölyesinde, bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Muğla'da çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Muğla'da dalaman ve milas ilçelerinin ardından üçüncü orman yangını fethiye'de çıktı.

Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Çıkan yangında zeytin bahçesi ile kereste deposu alevlere teslim oldu. Muğla'nın fethiye ilçesinde, makilik aldan başlayıp ormanlık alana sıçrayan yangını, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi ile söndürüldü.edinilen bilgiye göre; Muğla'nın fethiye ilçesinde çıkan yangında bir zeytin bahçesi ile kereste deposu yandı. Edinilen bilgiye göre, taşyaka mahallesi sanayi sitesinde mehmet babaoğlu'na ait ısı yalıtım atölyesinde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın fethiye ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'da dalaman ve milas ilçelerinin ardından üçüncü orman yangını fethiye'de çıktı. Günlerdir süren orman yangınları ile mücadele sürerken bir yangın haberi de muğla'dan geldi. Muğla'nın fethiye ilçesi yanıklar mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Muğla'nın fethiye ilçesindeki iki ayrı ormanlık alanda çıkan yangında, 2 dönüm alan zarar gördü. Fethiye i̇lçe emniyet müdürlüğü ekipleri de çevrede güvenlik önlemi alırken, vatandaşlar da ekiplere yangın nedeniyle kullanılamaz hale gelen iş yerinin bitişiğindeki iki ev ve iş yerinde de hasar oluştu. Fethiye'de yangın muğla'nın fethiye ilçesinde çıkan yangında bir zeytin bahçesi ile kereste deposu yandı. Rüzgarın da etkisiyle yangının büyüdüğü ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sonucu yangının. Ana sayfa haberler fethiye yangın.

Muğla'nın fethiye ilçesinde çıkan yangında bir zeytin bahçesi ile kereste deposu yandı. Site arşivi içinde belirli bir içerik arıyorsanız, yukarıdan arama yaparak daha hızlı. Havanın karanlık olması nedeniyle sadece karadan müdahale edilebilen yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Fethiye'deki tavukçuda çıkan yangın korkuttu! Muğla'nın fethiye ilçesinde, makilik aldan başlayıp ormanlık alana sıçrayan yangını, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi ile söndürüldü.edinilen bilgiye göre;

Muğla Fethiye Ölüdeniz'de orman yangını!
Muğla Fethiye Ölüdeniz'de orman yangını! from d2w2p2n3.rocketcdn.me
Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor. Muğla'nın fethiye ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Fethiye'de yangın muğla'nın fethiye ilçesinde çıkan yangında bir zeytin bahçesi ile kereste deposu yandı. Fethiye hisarönü, ovacık'ta yangın mı çıktı? Dalaman ve fethiye'deki yangın söndürüldü. Fethiye yangın haberleri i̇ki yangın söndürme helikopteri ve bir amfibik uçak ile havadan, çok sayıda yer ekibiyle de karadan müdahale edilen fethiye ilçesinde çıkan yangın kontrol altına alındı. Çatı yangınında mahsur kalan çocuk son anda kurtarıldı. Güncel fethiye yangın haberleri, son dakika anlık fethiye yangın haber başlıkları.

Muğla'nın fethiye ilçesinde yangın meydana geldi.

Dalaman ve fethiye'deki yangın söndürüldü. Muğla'nın fethiye ilçesinde, makilik aldan başlayıp ormanlık alana sıçrayan yangını, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi ile söndürüldü.edinilen bilgiye göre; Fethiye yangın haberleri i̇ki yangın söndürme helikopteri ve bir amfibik uçak ile havadan, çok sayıda yer ekibiyle de karadan müdahale edilen fethiye ilçesinde çıkan yangın kontrol altına alındı. Muğla'nın fethiye ilçesinde yangın meydana geldi. Çıkan yangında zeytin bahçesi ile kereste deposu alevlere teslim oldu. Mobilya atölyesinde çıkan yangın korkuttu. Muğla'nın fethiye ilçesinde çıkan yangında bir zeytin bahçesi ile kereste deposu yandı. Ana sayfa haberler fethiye yangın. Fethiye hisarönü yangın haberi vatandaşların merakla araştırdığı konulardan oldu. Muğla'da çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Havanın karanlık olması nedeniyle sadece karadan müdahale edilebilen yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Muğla'nın fethiye ilçesinde ısı yalıtım atölyesinde, bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çatı yangınında mahsur kalan çocuk son anda kurtarıldı.

Muğla'nın fethiye ilçesindeki iki ayrı ormanlık alanda çıkan yangında, 2 dönüm alan zarar gördü. Dalaman ve fethiye'deki yangın söndürüldü. Çatı yangınında mahsur kalan çocuk son anda kurtarıldı. Muğla'da çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Fethiye i̇lçe emniyet müdürlüğü ekipleri de çevrede güvenlik önlemi alırken, vatandaşlar da ekiplere yangın nedeniyle kullanılamaz hale gelen iş yerinin bitişiğindeki iki ev ve iş yerinde de hasar oluştu.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde orman yangını başladı
Muğla'nın Fethiye ilçesinde orman yangını başladı from idora.gazetevatan.com
Ana sayfa haberler fethiye yangın. Muğla'nın fethiye ilçesinde, ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerince, havadan ve karadan yapılan müdahale ile kısa sürede söndürüldü. Rüzgarın da etkisiyle yangının büyüdüğü ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sonucu yangının. Çıkan yangında zeytin bahçesi ile kereste deposu alevlere teslim oldu. Fethiye yangın haberleri i̇ki yangın söndürme helikopteri ve bir amfibik uçak ile havadan, çok sayıda yer ekibiyle de karadan müdahale edilen fethiye ilçesinde çıkan yangın kontrol altına alındı. Güncel fethiye yangın haberleri, son dakika anlık fethiye yangın haber başlıkları. Muğla'nın fethiye ilçesinde ısı yalıtım atölyesinde, bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Muğla'nın fethiye ilçesinde orman yangını çıktı.

Çatı yangınında mahsur kalan çocuk son anda kurtarıldı.

Muğla'daki yangın kontrol altında, mücadele sürüyor. Fethiye'de marangoz atölyesi alev alev yandı. Rüzgarın da etkisiyle yangının büyüdüğü ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sonucu yangının. Muğla'da çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Muğla'nın fethiye ilçesinde orman yangını çıktı. 18 saatte kontrol altına alınan yangında ilk belirlemelere göre 350 hektarlık ala. Muğla'nın fethiye ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın fethiye ilçesinde, makilik aldan başlayıp ormanlık alana sıçrayan yangını, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi ile söndürüldü.edinilen bilgiye göre; Fethiye hisarönü yangın haberi vatandaşların merakla araştırdığı konulardan oldu. Mobilya atölyesinde çıkan yangın korkuttu. Fethiye'de bir diyaliz merkezinin çatı katında çıkan yangın hastalara korku dolu anlar yaşattı. 50 dakika önce asayiş, fethiye, gündem 101 görüldü. Okumak istediğiniz haberi bu sayfada bulamadıysanız daha gelişmiş arama için buraya ›› fethiye yangın tıklayın.

Fethiye kabak koyu'nda 19 bungalov evin yanarak kül olması ve kundaklamasının ardından laço kampının işletmecisi ali i̇ncekara ile avukat bora sarıca odatv'ye fethiye. Havanın karanlık olması nedeniyle sadece karadan müdahale edilebilen yangını söndürme çalışmaları sürüyor.